GAMMA België

Doe-het-zelf keten GAMMA is een begrip in België, met 85 bouwmarkten, die samen goed zijn voor 160.000 klanten per week en een website die maandelijks meer dan 600.000 bezoekers aantrekt.

GAMMA wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verbouwen, onderhoud en verfraaien van de gehele woning en de directe omgeving, zoals de tuin en de garage. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing.

De bouwmarkten zijn actueel, functioneel en klantvriendelijk. Uitgangspunt bij de indeling van de bouwmarkten is een zo groot mogelijke zelfredzaamheid van de klant. De medewerkers zijn vakkundig en klantvriendelijk. De verkoopvloeroppervlakte van de GAMMA-bouwmarkten varieert van 2.000 m² tot 5.000 m².

GAMMA België is nadrukkelijk aanwezig op televisie en radio, met altijd opvallende of spraakmakende commercials en acties. Op de GAMMA-website kan de consument het assortiment bekijken en via de webshop doe-het-zelf aankopen doen. GAMMA heeft voor de doe-het-zelver die zelf zijn huis verbouwt én voor de decoratieve klusser alle benodigdheden in het assortiment: verf, bouwmaterialen, sanitair, tuin artikelen, gereedschappen, elektra, enzovoort.

Je vindt op de website ook alle GAMMA-promoties terug, samen met meer dan 300 klustips, klusvideo’s en stappenplannen. GAMMA België biedt een klantenkaart aan, de GAMMA plus+, die een belangrijke onderscheidende functie vervult ten opzichte van de concurrentie.