GAMMA Nederland

GAMMA is met 165 bouwmarkten al 45 jaar de toonaangevende bouwmarkt van Nederland en biedt de consument slimme oplossingen voor het verfraaien en verbeteren van huis en tuin.

Bij GAMMA staat de klant centraal en worden de juiste producten en diensten aangeboden, zoals bijvoorbeeld het beste schilderadvies en een montageservice. Ook biedt GAMMA klusvideo's, goede productinformatie en zijn artikelen en services eenvoudig en snel beschikbaar via de bouwmarkt of GAMMA.NL

·         GAMMA maakt zaken niet nodeloos ingewikkeld;

·         GAMMA denkt vooruit, anticipeert snel en is creatief in oplossingen en toepassingen;

·         GAMMA zoekt contact en luistert naar de klant;

·         GAMMA probeert de klant echt te helpen door te zoeken naar handige oplossingen.

Kortom: GAMMA staat voor duidelijkheid met een eigentijdse marktbenadering, GAMMA is attent, heeft lef en streeft naar slimme oplossingen.

GAMMA heeft als enige bouwmarkt in Nederland een programma dat zich richt op bewust klussen. In alle bouwmarkten en op GAMMA.NL vindt men een ruime selectie producten voorzien van het Klus Bewust label. Dit label helpt de klant bij het maken van keuzes om bewust te klussen. Milieu Centraal heeft de Klus Bewust-producten met oog voor milieu en gezondheid geselecteerd.
Communicatie met de consument vindt plaats via GAMMA.NL, nieuwsbrieven, social media en door middel van radio- en televisiecampagnes, met een hoge herinnerings- en waarderingsgraad. Een belangrijk medium is de GAMMA-folder die als huis-aan-huis-folder vrijwel wekelijks wordt verspreid. Met de GAMMA Voordeelpas, die in 2005 is geïntroduceerd, genieten ruim 2,5 miljoen kaarthouders van exclusieve kortingen en voordeelacties.