KARWEI

KARWEI is dé decoratieve en behulpzame bouwmarkt voor de doe-het-zelver die zijn huis wil verfraaien. We volgen woontrends op de voet en blinken uit in behang, raamdecoratie, vloeren, verf en verlichting. Maar ook voor alle (bouw)materialen en gereedschappen, die nodig zijn voor het aankleden van je huis, kun je bij KARWEI terecht.

KARWEI is vriendelijk en verrassend in haar communicatie, events en promoties. De klant wordt actief benaderd tijdens alle fases van de klantroute. De crossmediale aanpak zorgt ervoor dat alle media, zowel op de winkelvloer als online, op elkaar zijn afgestemd.

De klant raakt door KARWEI geïnspireerd in het ‘Idee van KARWEI’ magazine, op social media of Karwei.nl en maakt zijn keuze in de webshop of in één van de 136 bouwmarkten met een vloeroppervlakte variërend tussen de 2.000 m2 en de 6.000 m2.

Zowel online als offline weet KARWEI klanten te boeien en aan zich te binden. Dat blijkt onder meer uit tienduizenden volgers op social media en de 2,4 miljoen KARWEI-kaarthouders.