Persoonsgegevens en cookies

We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens 

Op intergamma.nl verwerken we persoonsgegevens. Omdat we privacy belangrijk vinden, gaan we zorgvuldig met deze gegevens om. En zorgen we voor een goede beveiliging.

Bij de verwerking van persoonsgegevens voldoen we aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij op deze pagina; 
  • alleen die gegevens verzamelen die we voor onze doeleinden nodig hebben; 
  • je altijd eerst om toestemming vragen om je persoonsgegevens te verwerken als toestemming is vereist; 
  • beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dit ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • je recht respecteren om je persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen als jij dat wilt; 
  • je persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Welke persoonsgegevens gebruiken we?

Gegevens contactformulier: als je een vraag stelt via ons contactformulier, vragen we je om een aantal persoonlijke gegevens, zoals je naam, mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we alleen om je vraag te beantwoorden.

Cookies: op deze website maken we gebruik van cookies. Dit zijn tekstbestandjes die op je computer worden opgeslagen wanneer je de website bezoekt. Hierdoor kun je bepaalde functies gebruiken en onthoudt de computer je persoonlijke voorkeuren. Ook kunnen wij anoniem gegevens bijhouden over hoe je onze website gebruikt. Dit helpt ons om de website te verbeteren.

Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren; we kunnen alleen zien om welke computer het gaat. Je kunt je computer zo instellen dat deze geen cookies accepteert.

Dit zijn de cookies die door Intergamma.nl geplaatst kunnen worden:

  • Intergamma.nl: deze cookies onthouden jouw voorkeuren zoals de resolutie van je beeldscherm.
  • Google Analytics: Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Via deze cookies krijgt Intergamma.nl inzage in het websitebezoek. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen.
  • YouTube: YouTube verzamelt via een ingesloten YouTube-video bezoekersinformatie en aangepaste voorkeurinstellingen.

Websites van andere partijen

Intergamma.nl bevat links naar websites van andere partijen. Wij kunnen niet garanderen dat deze partijen zorgvuldig en veilig met je persoonsgegevens omgaan. We raden je daarom aan om de privacyverklaring op deze websites te lezen voordat je de websites gaat gebruiken.

Veranderingen in ons privacy- en cookiebeleid

Wij hebben het recht om ons privacy- en cookiebeleid te veranderen. Als er iets verandert, informeren we je daarover op deze pagina. We raden je aan regelmatig de informatie op deze pagina te lezen. Dan ben je altijd op de hoogte.

Inzien en aanpassen van je gegevens

Als je persoonsgegevens aan ons hebt doorgegeven, kun je een verzoek indienen om deze gegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Dit verzoek kun je indienen via onze contactpagina.