Intergamma als werkgever

Intergamma is met haar formules GAMMA Nederland, GAMMA België en KARWEI al jarenlang marktleider in de Benelux. Intergamma is daar trots op, maar werkt daar ook hard aan. De ontwikkelingen in de retail gaan steeds sneller, ook op het gebied van doe-het-zelf. Intergamma heeft al enkele jaren geleden, als eerste in de branche, cross channel omarmd als marktstrategie. Juist de combinatie van ‘clicks en ‘bricks’ – webshops en bouwmarkten – geeft onze formules een uniek uitgangspunt in de strijd om de gunst van de consument. Voor het succes van onze formules en de kwaliteit van de dienstverlening aan onze franchisenemers is Intergamma uiteraard altijd op zoek naar de beste mensen.

Mensen die helpen groei te realiseren, kwaliteit geven aan de organisatie en daardoor zelf mee kunnen groeien. Intergamma houdt van mensen die graag worden uitgedaagd, die zichzelf willen ontplooien, die weten wat de klant wil en daar goed mee omgaan. Mensen die het leuk vinden en trots zijn om bij Intergamma te werken. Want succes komt door hard werken, maar ook door slim en attent te zijn.

Samenwerken vindt Intergamma essentieel. Samen kun je veel meer bereiken dan alleen. Door te overleggen, ideeën te delen, de krachten te bundelen en klaar te staan voor elkaar kun je werelden verzetten.

Daar staat natuurlijk ook wat tegenover. Intergamma biedt een boeiende werk- en leeromgeving in retail. De medewerkers kunnen rekenen op goede mogelijkheden voor ontplooiing en opleiding. Intergamma beloont haar medewerkers met een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Het kantoor van Intergamma in Leusden is gevestigd in een modern pand met een goede bereikbaarheid en dito parkeergelegenheid. Er zijn daar circa 300 medewerkers werkzaam.

De dienstverlening aan de franchisenemers met bouwmarkten in België vindt plaats vanuit het kantoor van Intergamma in Antwerpen, waar ruim 75 medewerkers werken.

Geïnteresseerd in een functie bij Intergamma?
Solliciteer voor een functie in Leusden op één van de vacatures, voor een functie in Antwerpen, zie www.gamma.be.

Wil je solliciteren voor een functie in een van de GAMMA- of KARWEI bouwmarkten? Kijk dan op www.gamma.nl/vacatures, www.gamma.be/nl/vacatures of www.karwei.nl/vacatures. Op deze websites staan de actuele vacatures bij de GAMMA-en KARWEI-bouwmarkten.