Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
werken bij

Intergamma als werkgever

Volgens onze mensen is het prettig werken bij Intergamma. Waar dat in zit? Velen noemen de leuke collega’s, de ontspannen sfeer en het feit dat er ruimte is voor eigen ideeën en inzichten. Anderen waarderen vooral dat we ambitieus zijn. En dat we – in ons streven voorop te lopen – lef tonen: we durven te investeren, proberen nieuwe dingen uit en stimuleren eigen initiatief.

Belangrijk vinden ze natuurlijk ook dat we goed voor onze mensen zorgen. Als je bij ons komt werken, nemen we ruim de tijd voor een goede introductie. Zodat je uitgebreid kennis kunt maken met alle facetten van ons bedrijf. We ondersteunen je met ‘training on the job’ en praktische trainingen uit ons eigen opleidingshuis. En hanteren een coachende stijl van leidinggeven, met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.

Bij ons kun je nieuwe dingen uitproberen, met nieuwe technieken werken. Er mislukt ook wel eens iets. Daar leren we weer van

Francie Eisenburger, adviseur HRM

Goede mogelijkheden om je te ontwikkelen 

Bij Intergamma kun je rekenen op goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket (met onder meer 32 vrije dagen bij een fulltime dienstverband en een goede pensioenvoorziening). En een modern HR-beleid, dat ook is gericht op jóuw succes. Als jij doorgroeit binnen onze organisatie zien wij dat als een win-winsituatie voor jou én voor ons. Met ons Wellbeingprogramma besteden we andacht aan de gezondheid en het welbevinden van onze medewerkers.  

Fijne werkomgeving

Ook een fijne werkomgeving telt. Onze kantoren zijn licht en in een deel ervan werken we al in moderne open werkruimtes. Parkeren kun je in de parkeergarage onder het gebouw. Reis je met het openbaar vervoer? De spitsbus van en naar Amersfoort Centraal stopt voor de deur.

Solliciteren bij Intergamma

Enthousiast geworden en besloten op één van onze vacatures te reageren? Dan wil je vast weten hoe onze selectieprocedure eruitziet.

Onze selectieprocedure