Na jouw toestemming gebruiken wij cookies om onze communicatie persoonlijker te maken (lees hieronder bij 'Voorwaarden en veiligheid' meer over onze cookie-verklaring).

Ik ga akkoord
werken bij

Stages en afstuderen

Leren en werken bij een topper in de retail met ruim 300 medewerkers. Dat is stagelopen bij Intergamma - op ons hoofdkantoor in Leusden. Je kunt een stage doen bij GAMMA, een stage doen bij KARWEI of aan de slag gaan voor beide formules. Bij ons is geen dag hetzelfde. Je kersverse collega’s zullen het beamen: je werkdag verloopt vaak heel anders dan je ’s morgens verwacht.

Veel leren in korte tijd

De sfeer bij Intergamma is open en informeel. De lijnen zijn kort, de mensen vriendelijk. Daardoor kom je snel en makkelijk met veel medewerkers in contact. En maak je kennis met de verschillende kanten van het vak waar we allemaal zo enthousiast over zijn. Zo leer je veel in korte tijd.


Anouk ten Have vertelt over haar stage bij KARWEI.

Stagevacatures

Wil jij ervaring opdoen bij de marktleider in de doe-het-zelf branche? Wij hebben regelmatig stagevacatures voor studenten van uiteenlopende opleidingen en studierichtingen. Je vindt ze in ons vacatureoverzicht. Zit er iets bij waar jij je tanden in wilt zetten? Stuur je motivatie via de site. Je kunt ook een videoboodschap maken waarin je uitlegt wat je wilt gaan doen en waarom dat interessant is voor Intergamma. Laat zien dat jij de enthousiaste, vindingrijke en ondernemende student bent met wie wij graag willen samenwerken. Upload je video naar YouTube en stuur een link mee met je motivatie.